Verzorging

Ontharingen | Pedicure | Maquillage | Gelaatsbehandeling


Arrangementen | Manicure | Massage | Prijslijst

Gelaatsbehandeling op maat


Deze behandeling bestaat uit een dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden en het modeleren van de wenkbrauwen.


Na de ontspannende gelaatsmassage wordt de behandeling afgewerkt met een aangepast masker, om ten slotte te eindigen met een aangepaste crème.


Deze behandeling wordt uitgevoerd met de premier basic lijn van Keenwell en is volledig afgestemd op de noden van uw huid. Deze is dan ook geschikt voor alle huidtypes.


« terug

Tenslift gelaatsbehandeling


Deze behandeling op basis van soja- isoflavonen richt zich vooral op het verstevigen en hervormen van de gelaatscontouren. Het verhoogt voelbaar de huidelasticiteit, stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert zichtbaar de rimpels.


Als resultaat een gerevitaliseerd, verstevigd en zijdezacht gelaat met een bijzonder gevoel van comfort.


« terug

Bio-pure gelaatsbehandeling


Bio-pure is een urban verzorgingslijn van Ericson Laboratoire speciaal ontwikkeld voor de stadshuiden. Hierbij wordt de huid diepgaand ontgift en voorzien van zuurstof om zo de vitailteit van de huid te verhogen.


De zichtbare effecten zijn een gezonde uitstraling, energie en een stralende teint.

Detox voor je huid. Een allround behandeling geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.


« terug

Enzymacid gelaatsbehandeling


Deze peelende gelaatsverzorging behandelt de eerste tekenen van de huidveroudering en is vooral gericht op huidvernieuwing.


Het werkt in op vlekken van verschillende oorsprong en oppervlakkige littekentjes en heeft een revitaliserende werking met als resultaat dat je huid steviger wordt en je teint helderder en egaler. Je huid krijgt een jeugdige, frisse uitstraling, wordt gehydrateerd en voelt zacht aan.


« terug